Botenbouwdag 25 juni 2016

Vripack organiseert in samenwerking met de Technasium leerlingen van het Bogerman College de tweede editie van de Botenbouwdag. Miedema Nautic is één van de sponsoren van dit familiegerichte evenement.

Het doel van de Botenbouwdag is het organiseren van een familie gericht evenement met een inspirerende en leerzame achtergrond waarbij de verbinding tussen watersport en jeugd in het middelpunt staat. Tijdens de Botenbouwdag zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden maar centraal staat het bouwen van een eigen boot in één dag.

img-26[1]

Informatie

De Botenbouwdag vindt plaats op het Potten terrein te Offingawier. Het terrein bestaat uit een park met een grote zwemplas en ruime stranden. Het park is o.a. voorzien van speeltoestellen, een kleine boulevard, een sanitairgebouw en grote zonneweides. Het gebied is direct gesitueerd aan het Sneekermeer en is bereikbaar per fiets, boot of per auto. Het adres van de Potten is: Paviljoenwei, 8626 BB te Offingawier.

Klik HIER voor meer informatie over deze dag.

img-36

Inschrijving

Om deel te kunnen nemen aan de Botenbouwdag heb je een bouwpakket nodig. Nadat je het inschrijfformulier hebt verzonden naar info@botenbouwdag.nl ontvang je een bevestiging van jouw bestelling en zorgen wij ervoor dat jouw bouwpakket 25 juni klaar ligt op het Potten terrein te Offingawier.

Alle bestelde bouwpakketten worden voorzien van een eigen nummer, gekoppeld aan het team die de boot zal gaan bouwen. Aan het einde van de dag zal er uiteraard een prijsuitreiking plaatsvinden met verschillende prijzen. Het complete bouwpakket kan tot uiterlijk 12 juni 2016 besteld worden en kost €100,- incl. BTW. Er zal een gelimiteerd aantal bouwpakketten verkocht worden, dus wees er snel bij want: op is op!

Om deel te nemen aan dit familieproject kunt je je inschrijven middels dit FORMULIER.

img-78Miedema Nautic | Uranusweg 1 | 8938 AJ Leeuwarden |T (058) 265 55 77 | F (058) 267 28 17| E